Vastgezet Bericht.

Als de grootste nieuwswebsite van de gemeente Noordenveld, biedt ditisRODEN.nl veel mogelijkheden om te adverteren voor zowel grote als kleine bedrijven. Een voordeel van adverteren op ditisRODEN.nl is dat de site een groot en gevarieerd publiek heeft. Er zijn veel bezoekers die regelmatig nieuws lezen en die actief zijn in verschillende leeftijdsgroepen en interesses. Hierdoor is het gemakkelijk om de juiste doelgroep te bereiken.

# Maandelijks 95.000 'unieke' bezoekers #

De gemeente Noordenveld gaat vluchtelingen uit Oekraïne opvangen op camping Molenduin in Norg, schrijft RTVDrenthe. Het gaat om een verblijf van maximaal zestig mensen voor de duur van één jaar, met een optie voor nog een jaar verlenging. Dat heeft de gemeente laten weten in een brief aan omwonenden van het recreatieverblijf.De vluchtelingen komen rond de jaarwisseling naar Norg, waar vijftien chalets staan voor huisvesting. Noordenveld is continu op zoek naar opvanglocaties voor Oekraïense vluchtelingen, benadrukt wethouder Alex Wekema (PvdA/GroenLinks). 
De huisjes op de Norger camping zijn extra welkom omdat de opvang in het Fletcher Hotel in Roden per 1 januari stopt. Hiervandaan werden vluchtelingen eerder al overgeplaatst naar woonlocaties op de gemeentewerf en voormalig dierenartspraktijk Hopmans.De gemeente geeft binnenkort toelichting op de opvangplannen tijdens een informatiebijeenkomst voor omwonenden van Molenduin. De campingeigenaren en een delegatie van de gemeente, onder wie wethouder Wekema, zijn hierbij aanwezig. De bijeenkomst is maandagavond 27 november in Bospaviljoen De Norgerberg.