Twee nieuwe tafels voor Talero dankzij Menzisfonds!


 


Tafeltennisvereniging Talero (Tafeltennis Leek Roden) was één van de grote winnaars van het Menzisfonds 2023. Talero ontving een cheque ter waarde van €1730,00.
Maatschappelijke organisaties konden een project insturen en een pitch houden. Leden van de ledenraad van Menzis kozen de initiatieven die de meeste impact hebben op leefkracht en gezondheid. Met het project uitbreiding van OldStars tafeltennis scoorde Talero hier zeer goed. OldStars tafeltennis draagt namelijk veel bij aan een gezonde leefstijl want tafeltennissen is heel goed voor het lichaam, met weinig kans op blessures, en het is bovendien heel goed om de hersenen in vorm te houden.
OldStars tafeltennis is uitermate geschikt voor ouderen die op een gezonde manier verantwoord willen bewegen en deel uit willen maken van een sociale, gezellige groep. In principe kan iedereen meedoen, maar het richt zich op de leeftijdsgroep 55+. OldStars tafeltennis staat onder begeleiding van een OldStars begeleid(st)er en/of trainer. De training bestaat uit een warming-up en verschillende beweegvormen. Tafeltennis is een groot onderdeel van de training. Zo werk je via tafeltennis aan een betere balans en conditie!


 


Naast bewegen staat bij OldStars tafeltennis ook het ontmoeten en het sociaal contact centraal. Je ontmoet nieuwe mensen onder het genot van een kopje koffie of thee. De OldStars training bij Talero begint elke woensdagmorgen in de Rodenburghal in Leek om 10.00 uur en eindigt om 11.30 uur met een kopje koffie of thee.
‘Met deze bijdrage van Menzis hebben wij deze week twee nieuwe tafeltennistafels gekocht en dit stelt ons in staat om verder te groeien en onze OldStars afdeling uit te breiden zodat er meer ouderen maar ook jongeren bij ons kunnen tafeltennissen’ aldus voorzitter Lex Bruijn.
Op bijgaande foto staat een deel van de Talero OldStars bij de nieuwe tafels en de cheque van Menzis.
Heb je ook belangstelling voor tafeltennissen en wil je vrijblijvend een aantal keer meedoen?
Neem dan contact op met secretaris Jan Dijkstra: email: secretaris@talero.nl of 06-
13006358. Of kijk op www.talero.nl  . Of kom gewoon langs op een van onze speeldagen in de Rodenburghal.


 


Onze speeltijden zijn:
OldStars 55+: woensdag 10.00 – 11.30
Jeugdtraining tot 18 jr: dinsdag 19.00 – 20.15
Senioren 18+: dinsdag 20.15 - 22.00 en donderdag 19.00 – 22.00