Vastgezet Bericht.

Als de grootste nieuwswebsite van de gemeente Noordenveld, biedt ditisRODEN.nl veel mogelijkheden om te adverteren voor zowel grote als kleine bedrijven. Een voordeel van adverteren op ditisRODEN.nl is dat de site een groot en gevarieerd publiek heeft. Er zijn veel bezoekers die regelmatig nieuws lezen en die actief zijn in verschillende leeftijdsgroepen en interesses. Hierdoor is het gemakkelijk om de juiste doelgroep te bereiken.

# Maandelijks 95.000 'unieke' bezoekers #

Op de Zevenhuisterweg in Nieuw-Roden zijn vrijdagmorgen even voor half tien een personenauto en een vrachtwagen met elkaar in botsing gekomen.


 


De personenauto kwam bij de aanrijding op de kant in een greppel tot stilstand. Ter plaatse gekomen ambulancepersoneel hebben de betrokken automobilisten onderzocht. De bestuurster van de personenauto is later voor nader onderzoek overgebracht naar een ziekenhuis. De inzittenden van de vrachtwagen kwamen met de schrik vrij. Voor het ongeval werd ook de brandweer van Leek gealarmeerd. Door het ongeval was de Zevenhuisterweg enige tijd gestremd voor het autoverkeer.


 


Hoe het ongeval kon gebeuren, is niet bekend. De politie doet hier onderzoek naar. De beschadigde voertuigen zijn later afgesleept door een bergingsbedrijf.


 


Foto's© ditisRODEN.nl Sven Loer


Video Niels Holterman ten Hove