Vastgezet Bericht.

Als de grootste nieuwswebsite van de gemeente Noordenveld, biedt ditisRODEN.nl veel mogelijkheden om te adverteren voor zowel grote als kleine bedrijven. Een voordeel van adverteren op ditisRODEN.nl is dat de site een groot en gevarieerd publiek heeft. Er zijn veel bezoekers die regelmatig nieuws lezen en die actief zijn in verschillende leeftijdsgroepen en interesses. Hierdoor is het gemakkelijk om de juiste doelgroep te bereiken.

# Maandelijks 95.000 'unieke' bezoekers #

Nutsdepartement Vredewold in Leek organiseert op dinsdag 28 november om 14.30 uur een lezing door de heer Henk Nijkeuter over ‘de Heiligen van oktober tot en met december’ in Dorpshuis ‘de Til’, Tolberterstraat 36a in Leek.


 


In de maanden oktober, november en december staan drie paardenheiligen centraal: Sint-Maarten, Sint-Nicolaas en Sint-Steffen. Al deze heiligen hebben iets met paarden!


 


In deze lezing zal Nijkeuter ingaan op hun achtergronden en betekenis. Ook zal hij aandacht besteden aan de legenden over deze heiligen. De legenden worden verduidelijkt door de liedjes, gedichten en verhalen die erover gaan. En: natuurlijk vergeten we de Kerstman niet, die eigenlijk… familie van de Sint is!
De entree is € 10,- inclusief een kop koffie en een consumptie.