Vastgezet Bericht.

Als de grootste nieuwswebsite van de gemeente Noordenveld, biedt ditisRODEN.nl veel mogelijkheden om te adverteren voor zowel grote als kleine bedrijven. Een voordeel van adverteren op ditisRODEN.nl is dat de site een groot en gevarieerd publiek heeft. Er zijn veel bezoekers die regelmatig nieuws lezen en die actief zijn in verschillende leeftijdsgroepen en interesses. Hierdoor is het gemakkelijk om de juiste doelgroep te bereiken.

# Maandelijks 95.000 'unieke' bezoekers #

Sinterklaas voorleesmiddag in Speelgoedmuseum Roden


 


Met de winter voor de deur zoeken wij steeds meer de activiteiten binnenshuis. Knutselen aan de keukentafel of lekker lui met een boek in de bank. Ook is het een beetje een spannende tijd, want Sinterklaas staat binnenkort weer op de stoep.
Om alvast in de stemming te komen, organiseert Speelgoedmuseum Roden een voorleesmiddag op zondag 26 november voor kinderen tussen de 3 en 7 jaar. Met de goedgeefse kindervriend als onderwerp, wordt er in het oude klaslokaaltje voorgelezen uit het grote Sinterklaasboek en een prentenboek. Met het zingen van Sinterklaasliedjes wordt het vast en zeker een onvergetelijke middag.Uitgeluisterd en uitgezongen? Dan kan er worden geknutseld in het museumcafé. De zak van Piet, een schoentje van papier of een mooie kleurplaat, vrijwilligers staan klaar om je hiermee te helpen.Kom jij ook?
De activiteit vindt plaats tussen 14.00 en 16.00 uur.
Er gelden normale entreeprijzen: Volwassenen € 6,50 p.p. en kinderen van 4 t/m 12 jaar € 4,50 p.p.,
inclusief activiteit. Het museum is op zondag geopend tussen 11.00 en 17.00 uur. Brink 31, 9301 JK Roden. Telefoon 050 5018851.