Vastgezet Bericht.

Als de grootste nieuwswebsite van de gemeente Noordenveld, biedt ditisRODEN.nl veel mogelijkheden om te adverteren voor zowel grote als kleine bedrijven. Een voordeel van adverteren op ditisRODEN.nl is dat de site een groot en gevarieerd publiek heeft. Er zijn veel bezoekers die regelmatig nieuws lezen en die actief zijn in verschillende leeftijdsgroepen en interesses. Hierdoor is het gemakkelijk om de juiste doelgroep te bereiken.

# Maandelijks 95.000 'unieke' bezoekers #

Op zaterdag 18 november a.s. is het dan zover. Dan zal in Yders Hoes in Yde de winnaar bekend worden gemaakt van de verkiezing Dorpshuis van het jaar 2023. De afgelopen weken heeft rtv drenthe de zes finalisten aan de kijker thuis voorgesteld in het programma Drents Dorpshuis van het Jaar. Daarnaast hebben de genomineerde dorps- en buurthuizen elkaar bezocht en beoordeeld en zijn de deelnemers bezocht door een deskundige jury. Het enige oordeel dat nog niet is afgerond is het oordeel van de publieksjury, oftewel de mensen thuis. Er kan nog worden gestemd tot en met donderdag 16 november om 24.00 uur.


 


De zes dorps- en buurthuizen die hebben deelgenomen aan de verkiezing zijn: ’t Markehuus in Assen, dorpscentrum Eexterveen, Ons Dörpshuus in 2e Exloërmond, ’t Brinkenhoes in Emmen, De Weidehoek in Wijster en Over Entinghe in Dwingeloo. Voor degenen die de uitzendingen hebben gemist: deze zijn terug te zien via www.drentsdorpshuisvanhetjaar.nl Via deze site kan ook worden gestemd! De winnaar van de verkiezing gaat naar huis met €4.000 en de overige deelnemers ontvangen €2.500.


 


De Finale van de verkiezing zal plaatsvinden in Yders Hoes van 14.00 – 15.00 uur en is het sluitstuk van de Drentse Dorpendag. De Drentse Dorpendag start om 10.00 uur met een lezing van Wim Daniëls, auteur van ‘Het Dorp’ en bestaat daarnaast uit een 6-tal interessante workshops. Meer informatie en aanmelden kan via https://www.bokd.nl/nieuws/drentsche-dorpendag-zo-zie-ik-mijn-dorp-over-10-jaar/


 


De verkiezing dorpshuis van het jaar is een initiatief van de BOKD en wordt mede mogelijk gemaakt door rtv drenthe, provincie Drenthe en Drentse gemeenten.