Vastgezet Bericht.

Als de grootste nieuwswebsite van de gemeente Noordenveld, biedt ditisRODEN.nl veel mogelijkheden om te adverteren voor zowel grote als kleine bedrijven. Een voordeel van adverteren op ditisRODEN.nl is dat de site een groot en gevarieerd publiek heeft. Er zijn veel bezoekers die regelmatig nieuws lezen en die actief zijn in verschillende leeftijdsgroepen en interesses. Hierdoor is het gemakkelijk om de juiste doelgroep te bereiken.

# Maandelijks 95.000 'unieke' bezoekers #

Vuurcirkel voor Kinderen: De kracht van de Maan!
Het is nu herfst, de tijd waarin het steeds donkerder wordt, maar ook de tijd waarin we de invloed van de Kosmos en van de Maan nog beter kunnen voelen.Tijdens deze Vuurcirkel gaan we een beetje van deze magie gebruiken om jullie de Kracht van de Maan te laten voelen en gebruiken, zoals dat ook in de oude Natuurreligies werd gedaan.
We gebruiken hierbij de Sjamanendrum waarmee we kunnen reizen, andere instrumenten om bij te zingen, het Vuur in de Cirkel en een mooie Maansteen die je als cadeau meekrijgt naar huis.
Tussendoor eten we gezamenlijk van de lekkernijen die iedereen heeft meegenomen voor de tafel van Overvloed.Kortom, het wordt weer een bijzonder samenzijn waarbij Marieanne, Layla, Marieke en Jelske de kinderen en de ouders meenemen op een Reis naar de Maan.De vuurcirkel is voor kinderen van 8 t/m 14 jaar op 29 november van 17:30 tot 19:30.
Ouders zijn ook welkom.


 


Voor meer info en om je aan te melden klik hieronder!
https://novastrada.nl/activiteit/kindercirkel-de-kracht-van-de-volle-maan/