Vastgezet Bericht.

Als de grootste nieuwswebsite van de gemeente Noordenveld, biedt ditisRODEN.nl veel mogelijkheden om te adverteren voor zowel grote als kleine bedrijven. Een voordeel van adverteren op ditisRODEN.nl is dat de site een groot en gevarieerd publiek heeft. Er zijn veel bezoekers die regelmatig nieuws lezen en die actief zijn in verschillende leeftijdsgroepen en interesses. Hierdoor is het gemakkelijk om de juiste doelgroep te bereiken.

# Maandelijks 95.000 'unieke' bezoekers #

Het is vandaag groot feest in de Noorderkroon in Roden. 


 

Dhr. en mw. Rook zijn vandaag 60 jaar getrouwd. Het huis is door de buren gehuld in feestelijke ballonnen.  Het echtpaar kreeg vandaag burgemeester Klaas Smid van de gemeente Noordenveld op bezoek en kreeg een prachtig bos bloemen uitgereikt.

 

 

Dhr. Rook is geboren in 1938 in Kielwindeweer en mevrouw Rook is geboren in 1937 in Nieuw Roden. Het echtpaar heeft lange tijd aan de Leeksterweg gewoond alvorens zij verhuisd zijn naar de Noorderkroon.

Onder het genot van een kopje koffie en een gebakje werd er nog even gezellig samen met de burgemeester nagepraat over vroegere tijden

 

Foto's© ditisRODEN.nl Peter Bakker