Vastgezet Bericht.

Als de grootste nieuwswebsite van de gemeente Noordenveld, biedt ditisRODEN.nl veel mogelijkheden om te adverteren voor zowel grote als kleine bedrijven. Een voordeel van adverteren op ditisRODEN.nl is dat de site een groot en gevarieerd publiek heeft. Er zijn veel bezoekers die regelmatig nieuws lezen en die actief zijn in verschillende leeftijdsgroepen en interesses. Hierdoor is het gemakkelijk om de juiste doelgroep te bereiken.

# Maandelijks 95.000 'unieke' bezoekers #

Voor wie door de Secr. Buiteveldlaan rijdt is het niet te missen; het echtpaar Hamberg-Polman is vandaag 60 jaar getrouwd. De zonen van het echtpaar versierden vannacht de tuin met slingers, allerhande huldeschilden en foto's. Ook kwam wethouder Jos Darwinkel langs om het echtpaar persoonlijk te feliciteren, vergezeld van een mooie bos bloemen.


 

Meneer G. Hamberg en mevrouw G. Hamberg-Polman komen oorspronkelijk uit Hengelo, waar ze elkaar ook leerden kennen. Via een vacature in de plaatselijke krant kwam meneer Hamberg aan het werk als instrumenten maker bij IFG de Wit (nu Stiko) in Roden waar het echtpaar vervolgens ook ging wonen. Na een aantal jaren ging meneer Hamberg aan de slag bij Been Wonen. Hier heeft hij maar liefst 33 jaar gewerkt. 

 

Samen kreeg het echtpaar 2 zoons, 2 kleinkinderen en 2 achterkleinkinderen. Vanwege het diamanten huwelijksfeest volgt er komende zondag nog een gezellig etentje met de complete familie. Namens het team van ditisroden een hele fijne dag en nog veel gezonde en gelukkige jaren samen.


 Foto's© ditisRODEN.nl Gerda Slotegraaf