Vastgezet Bericht.

Als de grootste nieuwswebsite van de gemeente Noordenveld, biedt ditisRODEN.nl veel mogelijkheden om te adverteren voor zowel grote als kleine bedrijven. Een voordeel van adverteren op ditisRODEN.nl is dat de site een groot en gevarieerd publiek heeft. Er zijn veel bezoekers die regelmatig nieuws lezen en die actief zijn in verschillende leeftijdsgroepen en interesses. Hierdoor is het gemakkelijk om de juiste doelgroep te bereiken.

# Maandelijks 95.000 'unieke' bezoekers #

Zondag 26 november Concert door Kaukasisch Mannenensemble in kasteel Nienoord


 


LEEK – In de concertreeks “ Muziek op De Borg “ verzorgt het Kaukasisch Mannenensemble op zondag 26 november een concert van 14.30 – 16.30 uur in kasteel Nienoord Leek. Kaukasisch Mannenensemble
De a-capella klank van gezangen uit het Kaukasus hoog gebergte heeft haar weg gevonden naar het noorden van Nederland. Een  achttal zangers  uit het Westerkwartier en Noordenveld,  zijn begeesterd geraakt door  de wonderlijke samenklank uit de Armeense, Georgische en Russische liederen.  Liederen vol van levens passie , geloof, hoop,  liefde , weemoed, verdriet en strijdvaardigheid  kleuren als het ware eeuwenlang de levenskunst van de Kaukasische bevolking. 
Het Mannenensemble wil  U  gaarne meevoeren  in de sferen  van  ingetogen, hartstochtelijk en bij wijlen uitbundige liederen. Voor het publiek een  muzikaal avontuur ; voor de zangers een groot genoegen.  Dit onder leiding van Yuri Makarov , geboren en getogen in Georgië. Hij heeft zijn professionele muziek  opleiding aan conservatoria in Georgië  en Armenië afgerond .  


 


Kaartverkoop en prijzen:
Aan de kassa: € 10,00 Voorverkoop Borg Nienoord €10,00
Het programma Muziek op de Borg zijn concerten op het gebied van klassiek en jazz en vinden steeds plaatst op de laatste zondag van de maand van 14.30 – 16.30 uur in de balzaal van Borg Nienoord.
Het aantal plaatsen is beperkt. Het is daarom aan te raden vroegtijdig kaarten te bestellen door kaarten enkele dagen voor het concert af te halen bij Borg Nienoord of per mail te reserveren via
wh.de.haas@outlook.com  of online via www.eventree.nl .