Vastgezet Bericht.

Als de grootste nieuwswebsite van de gemeente Noordenveld, biedt ditisRODEN.nl veel mogelijkheden om te adverteren voor zowel grote als kleine bedrijven. Een voordeel van adverteren op ditisRODEN.nl is dat de site een groot en gevarieerd publiek heeft. Er zijn veel bezoekers die regelmatig nieuws lezen en die actief zijn in verschillende leeftijdsgroepen en interesses. Hierdoor is het gemakkelijk om de juiste doelgroep te bereiken.

# Maandelijks 95.000 'unieke' bezoekers #

Fitclub Rodenburg Leek opent eind november nieuwe fitness.


 


Maandag 27 november a.s. gaat de nieuwe fitness van Fitclub Rodenburg open! De huidige fitnesszaal werd in 2015 achter tegen de Rodenburghal gebouwd en verhuisd nu naar een grotere, prominente en zichtbare plek in het midden van de voormalige sporthal. De nieuwe fitness krijgt ook een nieuwe eigentijdse horecavoorziening waar de sporters na afloop van hun training terecht kunnen voor een kopje koffie of thee.


 


Het aanbod van de Fitclub wordt met de uitbreiding ook groter én breder. Vooral het krachtaanbod groeit behoorlijk en er komen meer cardiotoestellen. In januari wordt er ook nog een 2e eGym krachtcirkel geplaatst. Daarmee is de Fitclub helemaal up-to-date en klaar voor de toekomst. Naast fitness kun je bij de Fitclub ook terecht voor (LesMills) groepslessen (ruim 40 per week), personal training en fysiotherapie.


 


Voor meer informatie kan men kijken op www.fitclubrodenburg.nl.


 


Foto: De, nu nog in aanbouw zijnde, uitbreiding van Fitclub Rodenburg.