Vastgezet Bericht.

Als de grootste nieuwswebsite van de gemeente Noordenveld, biedt ditisRODEN.nl veel mogelijkheden om te adverteren voor zowel grote als kleine bedrijven. Een voordeel van adverteren op ditisRODEN.nl is dat de site een groot en gevarieerd publiek heeft. Er zijn veel bezoekers die regelmatig nieuws lezen en die actief zijn in verschillende leeftijdsgroepen en interesses. Hierdoor is het gemakkelijk om de juiste doelgroep te bereiken.

# Maandelijks 95.000 'unieke' bezoekers #

Jubileumconcert Flex Music Woldhoorn komende zaterdag in Leek


 


Komende zaterdag 18 november viert Flex Music Woldhoorn uit Tolbert haar 75 jarig bestaan met een jubileumconcert in de Rodenburghal in Leek.


De muziekvereniging Woldhoorn werd opgericht op 8 november 1948, de club groeide uit tot een grote fanfare, peloton majorettes en malletband.


 


In de loop der jaren werd de animo voor met name de majorettes en malletband kleiner waardoor die afdelingen inmiddels niet meer bestaan maar de vroegere fanfare is er nog steeds en heeft een transformatie ondergaan. Tegenwoordig bestaat de vereniging uit een volledig bezette Big Band en een Blazers Ensemble waarbij allerhande instrumenten samen spelen. Denk daarbij aan trompetten, bugels, saxofoons maar ook piano, accordeon etc.


Kortom, Flex Music Woldhoorn is daarmee springlevend en klaar voor de toekomst.


 


Tijdens het jubileumconcert getiteld "Onderste Boven" zal gestart worden met het Blazers Ensemble met zang van Silja van den Brink en Nina Roest. Zij nemen het publiek mee op reis met muziek van o.a. Kurt Weil.


Na de pauze is de Big Band aan de beurt, een afwisseling van licht instrumentale- en zangnummers.


 


Het concert begint zaterdag a.s. om 20.00 uur, de deuren gaan open om 19.30 uur. Kaarten a €. 7,50 zijn verkrijgbaar aan de zaal, donateurs hebben gratis entree.


 


Foto: Flex Music Woldhoorn tijdens een repetitie in de Rodenburghal