Vastgezet Bericht.

Als de grootste nieuwswebsite van de gemeente Noordenveld, biedt ditisRODEN.nl veel mogelijkheden om te adverteren voor zowel grote als kleine bedrijven. Een voordeel van adverteren op ditisRODEN.nl is dat de site een groot en gevarieerd publiek heeft. Er zijn veel bezoekers die regelmatig nieuws lezen en die actief zijn in verschillende leeftijdsgroepen en interesses. Hierdoor is het gemakkelijk om de juiste doelgroep te bereiken.

# Maandelijks 95.000 'unieke' bezoekers #

Autoservice van Bergen is sinds mei 2014 gevestigd aan het industriepark in Leek.


Eigenaar Johan van Bergen was daarvoor al meerdere jaren werkzaam in het voormalige bedrijf waar hij de ervaring heeft opgedaan als monteur.


In 2009 heeft hij de opleiding tot eerste monteur met succes afgerond.


Sinds september 2014  heeft het bedrijf een volledig RDW erkenning en diploma’s voor APK keurmeester, en is het mogelijk om ook uw APK keuringen snel en vakkundig bij Autoservice van Bergen uit te laten voeren.


 


Kwaliteit, snelle en goede service, klantvriendelijk en een direct contact met de werkplaats zijn de belangrijkste termen voor Autoservice van Bergen.


Bij ons bent u vrij om door de werkplaats te lopen, en mee te kijken bij de reparatie of APK keuring van uw auto. Op die manier zijn alle ingewikkelde woorden die soms genoemd worden beter te begrijpen.


Wanneer u vragen of twijfels hebt kunt u altijd eens binnen lopen in de werkplaats van Autoservice van Bergen en kunnen we vaak direct een heldere uitleg geven.


Tot ziens in onze werkplaats in Leek.


 

KLEINE/GROTE ONDERHOUDSBEURT


 
 
 


Een onderhoudsbeurt aan uw auto is van essentieel belang voor uw auto, afhankelijk van het aantal kilometers die u rijdt kunnen wij u adviseren wat voor onderhoudsbeurt uw auto nodig heeft.


 
MEER INFORMATIE 
 

BANDEN SERVICE


 
 
 


Banden zijn van groot belang voor de veiligheid voor u en andere weggebruikers, Autoservice van Bergen heeft een groot aantal banden op voorraad om u snel en vakkundig te kunnen helpen.


 
MEER INFORMATIE 
 

AUTOMAATBAK SPOELEN


 
 
 


Voor de automatische versnellingsbak van een auto is het van belang om het smeersysteem na een bepaald aantal kilometers te spoelen. Dit voorkomt defecten in de aandrijving.


 
MEER INFORMATIE 


MOTOR REVISIE


 
 
 


Vreemde geluiden uit uw motor, minder vermogen, of doet de motor helemaal niks meer, dit kan duiden op motorschade. Autoservice van Bergen kan uw motor voor u reviseren.


 
MEER INFORMATIE 
 

REMSYSTEEM NAKIJKEN


 
 
 


Het remsysteem is een van de meest belangrijke systemen aan uw auto. Laat het remsysteem regelmatig door ons controleren om problemen te voorkomen, en veilig te kunnen rijden.


 
MEER INFORMATIE 
 


pechhulp4


PECHHULP


 
 
Met een goed onderhouden auto kunt u de meeste voorkomende pechgevallen voorkomen, wel zo prettig.
MEER INFORMATIE 


APK KEURING


 
 
 


Autoservice van Bergen is een RDW erkende keurinsinstantie en zijn met behulp van moderne apparatuur in staat om uw auto snel en zorgvuldig APK te keuren.


 
MEER INFORMATIE 
 

AIRCO ONDERHOUD


 
 
 


Het aircosysteem verliest om verschillende redenen zijn vulling, daarom is het verstandig om een aircosysteem regelmatig te laten controleren en eventueel onderhouden.


 
MEER INFORMATIE 
 


verkoop


IN EN VERKOOP


 
 
 


Autoservice van Bergen werkt samen met MvH Auto’s.
MvH Auto’s is een bedrijf wat zich concentreert op het in- en verkopen van occasions.


 
MEER INFORMATIE