Vastgezet Bericht.

Als de grootste nieuwswebsite van de gemeente Noordenveld, biedt ditisRODEN.nl veel mogelijkheden om te adverteren voor zowel grote als kleine bedrijven. Een voordeel van adverteren op ditisRODEN.nl is dat de site een groot en gevarieerd publiek heeft. Er zijn veel bezoekers die regelmatig nieuws lezen en die actief zijn in verschillende leeftijdsgroepen en interesses. Hierdoor is het gemakkelijk om de juiste doelgroep te bereiken.

# Maandelijks 95.000 'unieke' bezoekers #

De nieuwe expositie ‘Evenwicht’ zal op vrijdag 17 november om 19.00 uur geopend worden in Kunstencentrum K38. Dit is een expositie van de Kunstenaarsgroep Tynaarlo.
Maar liefst 16 kunstenaars van de kunstenaarsvereniging VanTyNaarLo laten hun licht schijnen over ‘Evenwicht’. Dit resulteert in heel divers werk.
Het gaat over (verstoord) evenwicht in de natuur, over (on)evenwichtigheden in de maatschappij, over het zoeken naar evenwicht in kleur en compositie, en over hoe mens en dier de balans proberen te vinden.
De deelnemende kunstenaars zijn: Hilde Barendse, Diek Boerman, John Dilling, Anette Ebert, Jose Geertzen, Linda Keuris, Bernard van Loon, Wim Peters, Jitske Rinsma, Mare
Sliedrecht, Jeichien Stapel, Peter Tholen, Hieke Veenstra, Gerda Veldman, Maya Vermeulen en Paul van der Veur.
Deze tentoonstelling is te bezichtigen tot en met zondag 10 december.
In onze Kunstwinkel K38 zullen werken van Hannie Bushoff te zien en te koop zijn.


 


Kunstencentrum K38, Kanaalstraat 38, 9301LT Roden
Woensdag t/m zondag van 13-17 uur
Entree € 2,- tot 18 jaar gratis. www.kunstencentrumk38.nl