Vastgezet Bericht.

Als de grootste nieuwswebsite van de gemeente Noordenveld, biedt ditisRODEN.nl veel mogelijkheden om te adverteren voor zowel grote als kleine bedrijven. Een voordeel van adverteren op ditisRODEN.nl is dat de site een groot en gevarieerd publiek heeft. Er zijn veel bezoekers die regelmatig nieuws lezen en die actief zijn in verschillende leeftijdsgroepen en interesses. Hierdoor is het gemakkelijk om de juiste doelgroep te bereiken.

# Maandelijks 95.000 'unieke' bezoekers #
Afgelopen weekend is er in Lieveren in cafe het Hart van Lieveren flink gebiljart.

Na voorrondes op donderdag en vrijdag werd er voor het Libre op zaterdag gestreden in de finales. Robert Vierhoven ging er uiteindelijk vandoor met de eerste prijs en mag zich een jaar lang Libre kampioen van het toernooi noemen.

Zondag werd er een driebanden toernooi gespeeld. Na voorrondes met spannende en leuke partijen werd aan het begin van de avond de finale gespeeld, waarna René Klooster er uiteindelijk met de overwinning vandoor ging.

De organisatie kijkt terug op een geslaagd en gezellig toernooi en hoopt iedereen volgend jaar weer te zien in Lieveren.