Vastgezet Bericht.

Als de grootste nieuwswebsite van de gemeente Noordenveld, biedt ditisRODEN.nl veel mogelijkheden om te adverteren voor zowel grote als kleine bedrijven. Een voordeel van adverteren op ditisRODEN.nl is dat de site een groot en gevarieerd publiek heeft. Er zijn veel bezoekers die regelmatig nieuws lezen en die actief zijn in verschillende leeftijdsgroepen en interesses. Hierdoor is het gemakkelijk om de juiste doelgroep te bereiken.

# Maandelijks 95.000 'unieke' bezoekers #

Zaterdagavond 11 november heeft de politie een alcohol en drugs controle gehouden in de gemeente Westerkwartier. Hierbij zijn diverse bestuurders gecontroleerd.

 

 

In Leek is de bestuurder van een auto, een 23 jarige inwoner uit Staphorst, meegenomen die op het bureau 400 UGL blies.

In Leek is de bestuurder van een bromfiets, een 42 jarige inwoner uit Harderwijk, meegenomen die op het bureau 535 UGL blies.

Deze bestuurders zullen een proces verbaal krijgen voor het rijden onder invloed. 

 

In Zevenhuizen is de bestuurder van een auto, een 65 jarige inwoner uit Meerstad, meegenomen naar het bureau. Daar blies deze bestuurder 60 UGL, dus onder de limiet. Deze bestuurder is weer teruggebracht naar zijn voertuig.

 

 

In Grootegast is de bestuurder van een auto, een 22 jarige inwoner uit Oude Pekela, meegenomen naar het bureau voor een bloedtest, omdat deze positief testte op het gebruik van cocaine.

De bloedproef wordt opgestuurd naar het NFI voor verdere analyse.