Vastgezet Bericht.

Als de grootste nieuwswebsite van de gemeente Noordenveld, biedt ditisRODEN.nl veel mogelijkheden om te adverteren voor zowel grote als kleine bedrijven. Een voordeel van adverteren op ditisRODEN.nl is dat de site een groot en gevarieerd publiek heeft. Er zijn veel bezoekers die regelmatig nieuws lezen en die actief zijn in verschillende leeftijdsgroepen en interesses. Hierdoor is het gemakkelijk om de juiste doelgroep te bereiken.

# Maandelijks 95.000 'unieke' bezoekers #

Nieuw-Roden heeft de uitwedstrijd tegen Bakkeveen vanmiddag met 1-0 verloren. De thuisploeg maakte de winnende goal voor de rust, waarna de blauwhemden een gelijkmaker niet konden opbrengen.


 


In het zonnige, maar frisse Bakkeveen werd al snel het wedstrijdbeeld duidelijk. Nieuw-Roden (spelend in het zwart) wilde voetballen en Bakkeveen was iets directer met vooral gevaar via de vleugels. Al snel kwamen er wat kansjes voor de gasten, maar de doelman van de thuisploeg was bij de les om een vroege tegengoal te voorkomen.


Nieuw-Roden creëerde meer kansen dan Bakkeveen, maar tot een goal leidde dit niet, omdat of de doelman goed optrad, of omdat de aanvallers van trainer Smit het vizier niet op scherp hadden staan. Daarnaast werden er nog twee doelpunten afgekeurd door de zeer matig fluitende scheidsrechter Visser. Vooral de afgekeurde goal van Angelo Weggers was dubieus, gezien hij wegdraaide bij zijn tegenstander en afrondde, maar Visser keurde de goal af. Ook onthield de beste man Nieuw-Roden van een penalty toen Thomas Jansen in een luchtduel zijn standbeen geraakt werd en ten val kwam.


Waar Nieuw-Roden de grote kansen kregen, was het de thuisploeg die op voorsprong kwam na een steekpass door de as van het veld.


Hierna gingen Nieuw-Roden door met het creëren van vele kansen, echter gingen de ploegen met een 1-0 tussenstand aan de thee.


 


Na rust bleven er kansen komen voor Nieuw-Roden. Er werd iets opportunistischer gespeeld, maar de doelman van Bakkeveen bleek een sta in de weg. Bakkeveen kwam er af en toe gevaarlijk uit, maar door uitstekend keeperswerk van Cas vd Gruiter bleef de achterstand beperkt tot 1-0.


Na een aantal wissels van trainer Smit bleven er kansen komen, deze werden helaas niet verzilverd. En zo eindigde de wedstrijd in een 1-0 nederlaag. Een teleurstellend resultaat, gezien Nieuw-Roden terug is te vinden op plaats 10.


Volgende week moet de rug gerecht worden, want dat staat de derby tegen Zevenhuizen op het programma. We hopen massaal op jullie steun, tijdens dit mooie affiche. Hopelijk tot dan!


 


Verslag vv Nieuw-Roden


Foto's© ditisVOETBAL.com


Man van de wedstrijd: Cas van de Gruiter (k)


Scheidsrechter S. Visser: 4,0


Toeschouwers: 60


 


Zondag 4e klasse B1 Warga 6 16
2 Blauwhuis 7 15
3 Terschelling 6 11
4 Geel Wit 5 10
5 MKV '29 6 9
6 Bakkeveen 7 7
7 Oldeboorn 4 6
8 Sweach De 6 5
9 Wilper Boys  6 5
10 Nieuw Roden 6 4
11 Zevenhuizen 5 2