Vastgezet Bericht.

Als de grootste nieuwswebsite van de gemeente Noordenveld, biedt ditisRODEN.nl veel mogelijkheden om te adverteren voor zowel grote als kleine bedrijven. Een voordeel van adverteren op ditisRODEN.nl is dat de site een groot en gevarieerd publiek heeft. Er zijn veel bezoekers die regelmatig nieuws lezen en die actief zijn in verschillende leeftijdsgroepen en interesses. Hierdoor is het gemakkelijk om de juiste doelgroep te bereiken.

# Maandelijks 95.000 'unieke' bezoekers #

vv Roden verslaat titel concurrent Oldeholtpade 

In een levendig duel behaalde thuisclub vv Roden op kunstgras, het hoofdveld was door de overvloedige regenval wat aan de drassige kant, een belangrijke overwinning op de Friese achtervolger op de ranglijst.

Het spelde golfde over en weer, maar Roden heeft een man als Robin van der Tuin in de gelederen en hij was het die dan ook, die na de openingsgoal van Leon Draisma 2 - 0 liet aantekenen.
Kort hierop was het al weer raak toen Nick ter Arkel ook een duit in het zakje deed en Roden zodoende de rust in kon gaan met een 3 - 0 stand.


De 2e helft kon het prima tegenstand biedende Oldeholtpade iets terug doen en door stand op 3 - 1 te brengen. Toch was het weer de thuisclub die scoorde door Olivier van der Tuin en zodoende de eindstand 4 - 1 op het wedstrijdformulier verscheen. Scheidsrechter Guberinic floot overigens een uitstekende partij.


 


Volgende week wacht de moeilijke uitwedstrijd tegen Valthermond.


Foto's©-video-tekst ditisRODEN.nl/Roel Lubbers


  


STAND Zondag 2e klasse I1 RODEN 6 16
2 Rolder Boys 6 13
3 GOMOS 7 12
4 Oldeholtpade 7 11
5 Sellingen 7 11
6 Forward GSAVV 6 9
7 Stadskanaal 6 9
8 Valthermond VV 7 9
9 Annen 6 8
10 HOVC 6 6
11 Helpman 5 4
12 Musselkanaal 7 4
13 Stadspark SC 6 1