Vastgezet Bericht.

Als de grootste nieuwswebsite van de gemeente Noordenveld, biedt ditisRODEN.nl veel mogelijkheden om te adverteren voor zowel grote als kleine bedrijven. Een voordeel van adverteren op ditisRODEN.nl is dat de site een groot en gevarieerd publiek heeft. Er zijn veel bezoekers die regelmatig nieuws lezen en die actief zijn in verschillende leeftijdsgroepen en interesses. Hierdoor is het gemakkelijk om de juiste doelgroep te bereiken.

# Maandelijks 95.000 'unieke' bezoekers #

Doe mee met Santa Run Nienoord op zondag 17 december 2023 
 


Op zondagmiddag 17 december is er voor de tweede keer in het Westerkwartier een Santa Run. Honderden kerstmannen en kerstvrouwen lopen die middag over Landgoed Nienoord. Wat zal dat een feestelijk gezicht zijn! Ook jij kunt erbij zijn! 
 


Vorig jaar was de Santa Run een enorm succes. Er liepen meer dan 450 kerstmannen door het bos: dit jaar rekenen we op het dubbele aantal!  
 


Een Santa Run is een spectaculaire activiteit, waarbij de deelnemers een route rennen, wandelen of slenteren. Alle deelnemers zijn daarbij verkleed als Kerstman! Een feestelijk, gezellig én sportief evenement dus. Het startschot voor de Santa Run valt om 15.00 uur bij Borg Nienoord. Je kunt kiezen uit twee afstanden: 2½ en 5 kilometer. Iedere deelnemer (jong, oud, hardloper of wandelaar) ontvangt een eigen kerstmanpak en na afloop een Santa Run medaille. Het kerstmanpak mag je houden. 
 


Wees erbij! Kom kijken, of nog beter: doe mee! Alleen of met je hele gezin, met je vrienden, je voetbalteam of je afdeling op het werk. Hoe meer Kerstmannen en Kerstvrouwen, hoe leuker. 
 


De Santa Run wordt georganiseerd door Rotaryclub Roden-Leek. Met de opbrengst van dit evenement steunen wij het Oogfonds. Deelname kost €15,= en €10,= voor kinderen t/m 12 jaar. Daarvoor krijg je een kerstmanpak, een medaille, glühwein of chocolademelk, een opwarm-work-out door Fitclub Rodenburg en boven alles natuurlijk: een super gezellige middag! 
 


Laat je op 17 december van je beste, gezellige en sportieve kant zien! Meld je aan via onze website. 
 


Voor meer informatie en opgave: https://nienoord.rotarysantarun.nl/. Hou ook de Facebookpagina en het Instagramaccount van Rotaryclub Roden-Leek in de gaten. 
--- 
Foto's 
Santa Run Nienoord 2022 was een groot succes: meer dan 450 kerstmannen en kerstvrouwen liepen mee. 
Foto: Rotaryclub Roden-Leek