Vastgezet Bericht.

Als de grootste nieuwswebsite van de gemeente Noordenveld, biedt ditisRODEN.nl veel mogelijkheden om te adverteren voor zowel grote als kleine bedrijven. Een voordeel van adverteren op ditisRODEN.nl is dat de site een groot en gevarieerd publiek heeft. Er zijn veel bezoekers die regelmatig nieuws lezen en die actief zijn in verschillende leeftijdsgroepen en interesses. Hierdoor is het gemakkelijk om de juiste doelgroep te bereiken.

# Maandelijks 95.000 'unieke' bezoekers #

De enthousiaste werkgroep kerstfair (Anita Hut en Johan van Kammen (OVZ), Annemarie Venema en Janko Hut (SP7), Marja Ballast (jaarmarktcommissie), Henk Koenes (MFC) en Harmannus Harkema (evenemententerrein)) gaat op zaterdag 16 december voor het eerst een Kerstfair organiseren. In en vooral rondom het MFC en voor de verharde ijsbaan is de ideale plek voor de Kerstfair. En ijs op de ijsbaan zou het helemaal perfect maken….Veel Zevenhuisters doen mee! Zo gaat de schooljeugd van de Zevenster een lied ten gehore brengen, maar ook het popkoor gaat optreden zo kort na hun jubileum. Concordia, rederijkerskamer Heidebloem en een sfeerorkest zullen ook van zich laten horen. En dat allemaal tussen 15 en 21 uur op 16 december.
Diverse Zevenhuister bedrijven en bedrijven uit de regio presenteren zich. Ook een aantal oude ambachten gaan het publiek vermaken, hoewel de organisatie op zoek is naar nog een aantal creatieve mensen die hun hobby willen laten zien. U kunt een bericht sturen naar info@SP7.nl  of bellen met 0653 223141. Tientallen kramen zullen voor het MFC verschijnen omgeven door Kerstbomen, Kerstverlichting, fakkels, vuurkorven en heaters.Natuurlijk staat de fair in het teken van Kerst. De Kerstman is aanwezig en ook een heuse arrenslee, dus alle kinderen kunnen op de foto met de Kerstman van het WA Plantsoen. Kerststukjes zijn te koop en ook kniepertjes, chocoladeletters, taarten, glühwein, snert en warme chocolademelk. Natuurlijk ook andere spulletjes, zoals cadeau artikelen, houten kerst- en woondecoratie, diverse biersoorten, kinderartikelen en meer creatieve artikelen.Diverse bedrijven komen met voorlichting over hun onderneming.
De gehele aankleding met kramen, Kerstbomen en feestelijke verwarming ademt de sfeer van Kerst uit.
Noteer alvast zaterdag de 16e december in uw agenda !