Vastgezet Bericht.

Als de grootste nieuwswebsite van de gemeente Noordenveld, biedt ditisRODEN.nl veel mogelijkheden om te adverteren voor zowel grote als kleine bedrijven. Een voordeel van adverteren op ditisRODEN.nl is dat de site een groot en gevarieerd publiek heeft. Er zijn veel bezoekers die regelmatig nieuws lezen en die actief zijn in verschillende leeftijdsgroepen en interesses. Hierdoor is het gemakkelijk om de juiste doelgroep te bereiken.

# Maandelijks 95.000 'unieke' bezoekers #

Inloopmiddag bij Interzorg De Hullen
Op dinsdag 21 november organiseert Interzorg De Hullen van 15.30 tot 17.00 uur een inloopmiddag voor belangstellenden. Maak op een vrijblijvende manier kennis met ons en de zorg die we bieden, ontdek hoe je als vrijwilliger een waardevol steentje kunt bijdragen, of informeer naar de mogelijkheden voor werken en leren bij De Hullen.


 


Over De Hullen
De Hullen biedt plek voor cliënten die permanente (intensieve) zorg nodig hebben. Ook kunnen mensen bij ons terecht als ze te maken krijgen met dementie of niet aangeboren hersenletsel, en thuis wonen niet meer gaat.


 


Werken bij Interzorg
Bij Interzorg wordt gelachen en geleefd. Wij investeren in de vitaliteit en inspiratie van onze medewerkers, zodat zij mensen kunnen ondersteunen hun eigen leven voort te zetten. We zijn immers allemaal mensen met een verhaal. Daarnaast begeleiden we stagiaires binnen zorg en welzijn, behandeling en ondersteunende diensten op alle niveaus. Wij zijn altijd op zoek naar toppers die bij ons willen werken of leren. Tijdens de inloopmiddag vertellen we je er graag meer over.


 


Vrijwilliger bij Interzorg
Vrijwilligers vormen door hun inzet, enthousiasme en aandacht een waardevolle en belangrijke schakel in het leven van de mensen aan wie wij in onze locaties zorg verlenen.
Dankzij de inzet van vrijwilligers wordt hun wereld een stuk ruimer en kleurrijker. Voor vrijwilligerswerk is geen opleiding nodig. Om wel de kaders van het werk aan te geven, werkt Interzorg met een vrijwilligersbeleid. Echter: trouw, inzet, een warm hart en interesse voor de ander zijn het allerbelangrijkst. Besluit je om vrijwilliger bij ons te worden? Dan kun je rekenen op een goede introductie en begeleiding, op zorgvuldige afspraken en op veel positieve momenten. Vraag ons ernaar tijdens de inloopmiddag.