Vastgezet Bericht.

Als de grootste nieuwswebsite van de gemeente Noordenveld, biedt ditisRODEN.nl veel mogelijkheden om te adverteren voor zowel grote als kleine bedrijven. Een voordeel van adverteren op ditisRODEN.nl is dat de site een groot en gevarieerd publiek heeft. Er zijn veel bezoekers die regelmatig nieuws lezen en die actief zijn in verschillende leeftijdsgroepen en interesses. Hierdoor is het gemakkelijk om de juiste doelgroep te bereiken.

# Maandelijks 95.000 'unieke' bezoekers #

Woningbouw doet Oude Postkantoor vergeten


Op de plek aan de Wijnbergstraat in het dorp van Ot en Sien waar eens ontelbare brieven en pakjes door de immer goed geluimde postbestellers plichtsgetrouw werden bezorgd, worden op dit moment door Samen Bouwzaken 13 levensloopbestendige woningen gebouwd. 5 maal 2 onder één kap woningen en 3 alleenstaande.


Men is voortvarend van gestart gegaan, nadat het Oude Postkantoor na 10 jaar eindelijk eens werd afgebroken. Een stukje nostalgie is daarmee uit Roden verdwenen!


Op één na, zijn alle woningen door makelaar Nijdam uit Nieuw-Roden verkocht. Men wist de reporter te vertellen dat de kopers in leeftijd verschillen van 20 tot 60 jaar en dat de meeste daarvan hun roots hebben in Roden of naaste omgeving en zij worden omschreven als een leuke gevarieerde groep mensen.


Volgens verwachting kunnen de toekomstige bewoners hun woningen in de zomer van 2024 betrekken.


Credits Roel Lubbers