Vastgezet Bericht.

Als de grootste nieuwswebsite van de gemeente Noordenveld, biedt ditisRODEN.nl veel mogelijkheden om te adverteren voor zowel grote als kleine bedrijven. Een voordeel van adverteren op ditisRODEN.nl is dat de site een groot en gevarieerd publiek heeft. Er zijn veel bezoekers die regelmatig nieuws lezen en die actief zijn in verschillende leeftijdsgroepen en interesses. Hierdoor is het gemakkelijk om de juiste doelgroep te bereiken.

# Maandelijks 95.000 'unieke' bezoekers #

Roden - Wist u dan één van de grootste fans van Startrek gewoon in Roden woont? Bert Gerlach heeft zijn zolder omgetoverd naar een waar Startrek museum. Kunstenares Miranda Nienhuis was zo onder de indruk toen ze dit zag dat ze besloot een paar unieke schoenen voor Bert te beschilderen. 


 


Zo'n 30 jaar geleden kocht Bert zijn eerste Startrek pop, en ja als je eenmaal ergens aan begint, dan wil je steeds meer. Er staat bijna zoveel, dat zijn zolder eigenlijk te klein aan 't worden is, maar verder dan de overloop gaat hij niet, heeft ie zijn gezin beloofd. Maar hij ziet nog genoeg ruimte om binnenkort weer eens iets leuks aan te schaffen. En deze prachtige schoenen? Die krijgen ook zeker een mooi plekje!!


 


Lijkt het jou ook leuk om weer paar unieke schoenen te laten ontwerpen? Kijk dan eens op www.mirandanienhuis.nl/


 


Video© Caren Appelman
Foto/tekst©  Coby van Zanten