Vastgezet Bericht.

Als de grootste nieuwswebsite van de gemeente Noordenveld, biedt ditisRODEN.nl veel mogelijkheden om te adverteren voor zowel grote als kleine bedrijven. Een voordeel van adverteren op ditisRODEN.nl is dat de site een groot en gevarieerd publiek heeft. Er zijn veel bezoekers die regelmatig nieuws lezen en die actief zijn in verschillende leeftijdsgroepen en interesses. Hierdoor is het gemakkelijk om de juiste doelgroep te bereiken.

# Maandelijks 95.000 'unieke' bezoekers #
Autorijschool Bos Roden


Al ruim 50 jaar vertrouwd!

Wij, het enthousiaste team van Autorijschool Bos, willen natuurlijk het allerbeste voor onze leerlingen. Wij zorgen er dan ook voor dat wij je niet alleen helpen met het behalen van je rijbewijs, maar vooral dat je na het behalen van je rijbewijs veilig en vertrouwd deel kan nemen aan het verkeer. 

 

Onze historie

Autorijschool Bos is al sinds 1968 een begrip in Roden, Leek, Peize, Haren, Groningen en wijde omgeving. De oprichter, Piet Bos begon met een Kever Cabriolet, daarna een Simca en vervolgens een aantal Opels. Inmiddels heeft Thea Bos het stokje overgenomen. We geven nu al jaren les in uitsluitend jonge BMW's en zowel de leerlingen als de instructeurs zijn daar erg positief over. Het wagenpark is gegroeid naar 6 auto’s waardoor we groot genoeg zijn om excessen onderling op te vangen maar klein genoeg voor een persoonlijke sfeer met individuele aandacht.

 

 


Contact Opnemen