Stichting Volksvermaken Tolbert organiseert diverse activiteiten voor jong en oud
Tijdens de laatste maanden van 2023 organiseert Stichting Volksvermaken Tolbert diverse leuke, gezellige activiteiten voor jong en oud.
Op zaterdagavond 11 november vanaf 17.00 uur is er weer de jaarlijkse lampionnen wedstrijd in kapsalon Hair & Beauty aan de Hoofdstraat in Tolbert. Wie heeft de mooiste, leukste, creatiefste lampion of het leukste liedje. Kom langs met je lampion, zing je lied en wie weet val je in de prijzen.
Ook Sinterklaas is Tolbert dit jaar niet vergeten. De Sint heeft ons laten weten dat hij en de pieten dit jaar op zaterdagmiddag 25 november in Tolbert langskomen. Vanaf 13.30 uur zijn de muziekpieten aanwezig bij de Tolbertervaart bij de Holm en om ca. 14.00 uur arriveren de Sint en de pieten weer in de haven van Tolbert. Vervolgens start de rondgang door Tolbert waarna er om ca. 15.00 uur een gezellig feest is in De Postwagen. Dus kom allemaal in je mooiste sint of piet kleding en we maken er met elkaar weer een leuk feest van.
En als de Sint weer vertrokken is, komt de kerstman alweer. Ook dit jaar is er een kerstmarkt in Tolbert. Op zaterdag 9 december van 12.00-21.00 uur en zondag 10 december van 11.00-17.00 uur is de HJC manege aangekleed als een groot overdekt kerstdorp met de gebruikelijke leuke sfeer en gezelligheid. Heeft u ook leuke kerst accessoires en u wilt een kraam op de kerstmarkt dan is dat nog mogelijk. Mail uw gegevens naar info@volksvermakentolbert.nl  en er wordt contact met u opgenomen. Doordat alles overdekt is en de gezellige aankleding en sfeer wordt deze kerstmarkt beide dagen altijd erg goed bezocht. Dus reserveer een kraam of kom als bezoekers de kerstsfeer proeven.
Kortom tot ziens in Tolbert, we zien u graag komen.