Vastgezet Bericht.

Als de grootste nieuwswebsite van de gemeente Noordenveld, biedt ditisRODEN.nl veel mogelijkheden om te adverteren voor zowel grote als kleine bedrijven. Een voordeel van adverteren op ditisRODEN.nl is dat de site een groot en gevarieerd publiek heeft. Er zijn veel bezoekers die regelmatig nieuws lezen en die actief zijn in verschillende leeftijdsgroepen en interesses. Hierdoor is het gemakkelijk om de juiste doelgroep te bereiken.

# Maandelijks 95.000 'unieke' bezoekers #

Moe, prikkelbaar, een kort lontje, lusteloos, altijd aan staan, een vol hoofd, veel piekeren, een gevoel van overleven, niet kunnen ontspannen… Het is een kleine greep uit de klachten die je kunt ervaren als de boog (te) lang gespannen staat. Los van dat dit niet leuk is voor jou en je omgeving, is langdurige (chronische) stress ook slecht voor je gezondheid.


 


Wil jij in korte tijd leren hoe je meer rust in je hoofd krijgt en hoe je minder piekert? Meer ontspannen en een vervuld en authentiek leven leiden? Met deze individuele training Mindfulness & Innerlijk Leiderschap werk je aan meer balans en energie, sta je niet meer steeds 'aan' en kun je je beter ontspannen, meer genieten, bewuster leven en je focussen op dingen die voor jou écht belangrijk zijn!


 


•        Individuele training met keuze uit een laagdrempelige basistraining, of pak het meteen grondig                aan met de VIP-training met extra 1:1 coaching.


 


•        Niet alleen Mindfulness, maar ook de meest effectieve technieken voor een lichter en leuker                  leven, meer zelfvertrouwen en een positiever zelfbeeld.


 


•        Deze training wordt door de meeste werkgevers vergoed, informeer naar de mogelijkheden.


 


Voor een gratis proefles, meer info & opgave:


Mindfulness & Innerlijk Leiderschap | Bewust in Balans (bewustinbalansroden.com)