Vastgezet Bericht.

Als de grootste nieuwswebsite van de gemeente Noordenveld, biedt ditisRODEN.nl veel mogelijkheden om te adverteren voor zowel grote als kleine bedrijven. Een voordeel van adverteren op ditisRODEN.nl is dat de site een groot en gevarieerd publiek heeft. Er zijn veel bezoekers die regelmatig nieuws lezen en die actief zijn in verschillende leeftijdsgroepen en interesses. Hierdoor is het gemakkelijk om de juiste doelgroep te bereiken.

# Maandelijks 95.000 'unieke' bezoekers #

Noordhuis Roden, uw specialist voor Bouw, BouwMaterialen en InstallatieTechniek!


 
Wij bieden zowel bouwkundige als installatietechnische diensten aan, door de combinatie hiervan kunnen wij u een totaalpakket aanbieden.


 


Flexibel en gemotiveerd


Wij zijn een flexibel bedrijf welke werkt met een eigen bezetting van gemotiveerde mensen en een groep zorgvuldig geselecteerde vaste onderaannemers, stuk voor stuk vakmensen met passie voor hun vak.


Kortom: Noordhuis Roden levert u alles op het gebied van de bouw onder één dak!
 


Neem contact op


Wilt u gebruik maken van onze diensten neem dan vrijblijvend contact met ons op via: 050-5017388 of info@noordhuisroden.nl


Bent u benieuwd naar waar wij ons de laatste tijd mee bezig houden, volg ons dan op FacebookNijverheidsweg 1, 9301 ZM Roden - T: 050-501 73 88 - E: info@noordhuisroden.nl