Vastgezet Bericht.

Als de grootste nieuwswebsite van de gemeente Noordenveld, biedt ditisRODEN.nl veel mogelijkheden om te adverteren voor zowel grote als kleine bedrijven. Een voordeel van adverteren op ditisRODEN.nl is dat de site een groot en gevarieerd publiek heeft. Er zijn veel bezoekers die regelmatig nieuws lezen en die actief zijn in verschillende leeftijdsgroepen en interesses. Hierdoor is het gemakkelijk om de juiste doelgroep te bereiken.

# Maandelijks 95.000 'unieke' bezoekers #

Is fotograferen echt jouw ding of ben je een beginnende hobby fotograaf? Heb je wel eens vrije tijd over? Schrijf ons dan snel! Ditisroden.nl is de meest bekeken nieuws site van de gemeente Noordenveld en Westerkwartier. Leeftijd is niet belangrijk! Niets moet, alles mag....


 


Wegens enorme groei zitten we te springen om mensen zoals jij! Het is geen elke dag werk ofzo, gewoon af en toe als het jouw uitkomt en je tijd hebt. 


 


Wat ga je doen?
Je maakt foto's/film bij evenementen, persbijeenkomsten, jubilarissen, sportevenementen etc in onze regio Noordenveld. Dit kan doordeweeks, maar ook wel eens in de weekenden.


 


Kun je leuk schrijven dan is dat mooi meegenomen maar zeker geen must.
Wat krijg je ervoor terug?
Je naamsbekendheid en een gezellige club vrijwilligers.
Voor meer info neem contact op met de site manager Wia Oldersma via email info@ditisroden.nl of whatsapp Coby 06 248 302 37