Vastgezet Bericht.

Als de grootste nieuwswebsite van de gemeente Noordenveld, biedt ditisRODEN.nl veel mogelijkheden om te adverteren voor zowel grote als kleine bedrijven. Een voordeel van adverteren op ditisRODEN.nl is dat de site een groot en gevarieerd publiek heeft. Er zijn veel bezoekers die regelmatig nieuws lezen en die actief zijn in verschillende leeftijdsgroepen en interesses. Hierdoor is het gemakkelijk om de juiste doelgroep te bereiken.

# Maandelijks 95.000 'unieke' bezoekers #
Roden - Maandagochtend werd de prijs voor de mooiste straatverlichting uitgereikt door de voorzitter van Volksvermaken Lammert Kalfsbeek.

Uitslag van de vakjury:
Wanneer je van de Nieuweweg de Boskamp inrijdt, dan waan je je op safari. Dit mede door het mooie ontvangstbord. In bijna de gehele straat zijn de tuinen versierd met mooie handgemaakte objecten en taferelen die heel mooi passen bij het thema. Zoals handgemaakte palmbomen, dieren, avontuurlijke touwbruggen, Bamboo schuttingen en safari jeeps. Het is de Boskamp weer gelukt om met bijna de hele straat een gezellige rodermarktbeleving te maken.

Jan, Bertha en Erik zijn dit jaar de ontwerpers, maar het is uiteraard met elkaar neergezet! Dat is zeker ook goed voor de saamhorigheid. De prijs, een straat BBQ, wordt dan ook hartelijk in ontvangst genomen.

Foto© Coby van Zanten