Vastgezet Bericht.

Als de grootste nieuwswebsite van de gemeente Noordenveld, biedt ditisRODEN.nl veel mogelijkheden om te adverteren voor zowel grote als kleine bedrijven. Een voordeel van adverteren op ditisRODEN.nl is dat de site een groot en gevarieerd publiek heeft. Er zijn veel bezoekers die regelmatig nieuws lezen en die actief zijn in verschillende leeftijdsgroepen en interesses. Hierdoor is het gemakkelijk om de juiste doelgroep te bereiken.

# Maandelijks 95.000 'unieke' bezoekers #

Talero 1 wint eerste competitiewedstrijd met 7-3


 


Voor het eerst sinds het (nog prille) bestaan heeft tafeltennisvereniging Talero dit seizoen een seniorenteam in de competitie. Talero had al wel meerdere jeugdteams in de competitie, maar nog nooit een seniorenteam. En de primeur ging uitstekend: in de Rodenburghal in Leek werd tegenstander Talo uit Loppersum met 7-3 verslagen. Jur Jansonius en Marcel Tuinstra wonnen beiden overtuigend hun drie partijen en OldStar Kees Schimmel wist knap 1 partij naar zich toe te trekken. Het dubbel ging naar de mannen uit Loppersum, zodat uiteindelijk een 7-3 overwinning op het scorebord stond.
Al met al een uitstekende eerste competitiewedstrijd voor Talero 1!


 


Tafeltennisvereniging Talero is groeiende en op zoek naar meer spelers. Wil je ook tafeltennissen? Kijk op Talero.nl of stuur een mail naar secretaris Jan Dijkstra:
secretaris@talero.nl