Vastgezet Bericht.

Als de grootste nieuwswebsite van de gemeente Noordenveld, biedt ditisRODEN.nl veel mogelijkheden om te adverteren voor zowel grote als kleine bedrijven. Een voordeel van adverteren op ditisRODEN.nl is dat de site een groot en gevarieerd publiek heeft. Er zijn veel bezoekers die regelmatig nieuws lezen en die actief zijn in verschillende leeftijdsgroepen en interesses. Hierdoor is het gemakkelijk om de juiste doelgroep te bereiken.

# Maandelijks 95.000 'unieke' bezoekers #
20 September 2023 waren Kor en Antje Meijer 60 jaar getrouwd. Wat als prille liefde begon in 1963 bij de Coöperatie in Winschoten waar ze destijds allebei werkten is uitgegroeid tot een huwelijk dat tot op de dag van vandaag voortduurt.

Twee kinderen kwamen uit het huwelijk voort, Boelo en Nomde. In 1970 zijn ze verhuisd van Winschoten naar Groningen alwaar Kor buschauffeur werd bij het GVB. Tot aan zijn pensioen heeft hij dat volgehouden en Antje bestierde het huishouden.

Mooie herinneringen koesteren we aan "Vrolijke klanken", een toneelvereniging in Bellingwolde waar Antje op het toneel stond en accordeon speelde en Kor achter de schermen druk was met het wisselen van de decors. Na afloop werd er gedanst en Vermouth gedronken. Andere mooie herinnering ligt in Gieten op camping Zwanemeer. Elke zomervakantie en vrijwel elk weekend waren we daar te vinden van 1 april tot 1 oktober in de stacaravan. BBQ'en,  boswandelingen maken, bingo in de feesttent, viswedstrijden, te veel om op te noemen. Nu, in 2023, begint de leeftijd zijn tol te eisen. Het lopen wordt minder, fietsen gaat niet meer, maar ondanks deze onhebbelijkheden gaan ze er nog graag met de auto op uit. 

We hebben het jubileum gevierd in Het Elanderhus aan het Paterswoldsemeer met vrienden, buren en familie.

Samen kijken we terug op een mooie dag. Een hoogtepunt van de dag was toch wel het bezoek van de wethouder Kirsten Ipema die ze persoonlijk een bos bloemen heeft overhandigd en alle tijd nam voor een goed gesprek en een kop koffie met gebak. Daarnaast hebben ze felicitaties ontvangen van Koning Willem Alexander en Koningin Maxima en ook van de Commissaris van de Koning mevrouw Jetta Klijnsma.