Vastgezet Bericht.

Als de grootste nieuwswebsite van de gemeente Noordenveld, biedt ditisRODEN.nl veel mogelijkheden om te adverteren voor zowel grote als kleine bedrijven. Een voordeel van adverteren op ditisRODEN.nl is dat de site een groot en gevarieerd publiek heeft. Er zijn veel bezoekers die regelmatig nieuws lezen en die actief zijn in verschillende leeftijdsgroepen en interesses. Hierdoor is het gemakkelijk om de juiste doelgroep te bereiken.

# Maandelijks 95.000 'unieke' bezoekers #

Sprookjesbos Efteling en De Poolster een ideale combinatie
Vele handen maken licht werk. Dat was woensdagavond duidelijk te zien in de loods van Zuidersma aan de Terheijlsterweg. Het was een gekrioel van jewelste op en rond de Rodermarktwagen van de Nij Roner school "De Poolster".


"Avontuur en vertier" is dit jaar het motto van de Rodermarktparade en De Poolster koos voor Sprookjesbos Efteling. Kompleet met snoephuis, droomvlucht en Langnek.


Allemaal dik in orde dacht men, ware het niet dat er 24 kinderen op de wagen waren gepland en er helaas maar 20 op mogen, volgens Volksvermaken. In korte tijd werd hier door de wagencommissie een passende oplossing voor gevonden.


Aanstaande zaterdag is dit te zien als de parade om 13.30 uur van start gaat door de straten van een gedeeltelijk gerenoveerd Roden. 14 wagens nemen deel aan de parade.
Om 19.00 uur is de, verlichte, 2e ronde.


 


Foto's©-video-tekst ditisRODEN.nl Roel Lubbers