Vastgezet Bericht.

Als de grootste nieuwswebsite van de gemeente Noordenveld, biedt ditisRODEN.nl veel mogelijkheden om te adverteren voor zowel grote als kleine bedrijven. Een voordeel van adverteren op ditisRODEN.nl is dat de site een groot en gevarieerd publiek heeft. Er zijn veel bezoekers die regelmatig nieuws lezen en die actief zijn in verschillende leeftijdsgroepen en interesses. Hierdoor is het gemakkelijk om de juiste doelgroep te bereiken.

# Maandelijks 95.000 'unieke' bezoekers #

Op “date” bij Golfclub Holthuizen


 


In de maand september organiseerde Golfclub Holthuizen de zgn. “First Golf Dates”, een gezellige, sportieve en culinaire ochtend speciaal voor vrouwen. Op 3 verschillende data ontving de golfclub totaal 24 vrouwen die tijdens de “golfdate” kennismaakten met de golfsport en met Holthuizen. Na een leuke en leerzame clinic met golfpro Isi brachten de dames het geleerde in praktijk op de par 3 baan. Er waren speciale golfdrankjes, zoals de Gele Peter en een Rooie Annie. En na de sportieve inspanningen was het tijd voor een heerlijke lunch in de Brasserie. Alle deelneemsters waren het erover eens dat deze speciale “golfdates” een groot succes waren.
Helaas is het voor dit jaar weer afgelopen. In het voorjaar van 2024 kun je opnieuw op “date” bij Holthuizen. Houdt de website, de facebookpagina en natuurlijk ditisroden.nl in de gaten voor de nieuwe data.


 


Ook organiseert de golfclub maandelijks een aantal gratis kennismakingslessen via het platform probeergolf.nl In de afgelopen tijd hebben al meer dan 40 mensen op deze manier kennis gemaakt met de golfsport en de gezellige golfclub in Roden. Doe ook eens mee. We ontvangen je graag bij de golfclub Holthuizen!