Vastgezet Bericht.

Als de grootste nieuwswebsite van de gemeente Noordenveld, biedt ditisRODEN.nl veel mogelijkheden om te adverteren voor zowel grote als kleine bedrijven. Een voordeel van adverteren op ditisRODEN.nl is dat de site een groot en gevarieerd publiek heeft. Er zijn veel bezoekers die regelmatig nieuws lezen en die actief zijn in verschillende leeftijdsgroepen en interesses. Hierdoor is het gemakkelijk om de juiste doelgroep te bereiken.

# Maandelijks 95.000 'unieke' bezoekers #
Roden – Aan de Lindelaan is het vandaag feest, Jan en Joke zijn 60 jaar geleden in het huwelijksbootje gestapt. De burgemeester komt rond 10 uur langs met een boeket om ze persoonlijk te feliciteren.

Jan en Joke, toen 18 en 14 jaar, zagen elkaar in de Hervormde kerk in Een, en het was liefde op het eerste gezicht. Na ongeveer eerst een jaar in een woonwagen te hebben gewoond, wonen ze nu al 59 jaar aan de Lindelaan. Er liepen toen nog gewoon koeien voor hun huis! Ze kregen 2 dochters en 2 zonen. Inmiddels mogen ze genieten van 9 kleinkinderen.

Jan is geboren en opgegroeid in Roderesch. Hoe leuk is het dan ook dat ze zaterdag een klein feestje, met eigen kinderen en kleinkinderen vieren in de Zwerfsteen in Roderesch. Jan speelde en voetbalde daar altijd als klein kind en ziet er erg naar uit om weer eens te kijken hoe het er nu uit ziet. Joke groeide op in Een.
Door Jan zijn gezondheid gaan ze beiden niet veel de deur uit. Gelukkig is het een gezellige straat. De deur staat er altijd open en regelmatig komt er wel iemand langs voor een bakje koffie of een gezellig praatje.

Bij de voordeur hangt een dakpan met de tekst “Het beste komt nog”. Beiden zijn ze gelovig en ze hopen dan ook dat het beste nog gaat komen. Ze laten dan ook hun huwelijksbord zien, wat erg toepasselijk voor hun is. Jan heeft voor zijn gezondheid dagelijks thuiszorg nodig, meestal rond 7 uur morgens staat er iemand voor de deur. Hier zijn ze beiden heel dankbaar voor.

Tekst/foto's© Coby van Zanten