Vastgezet Bericht.

Als de grootste nieuwswebsite van de gemeente Noordenveld, biedt ditisRODEN.nl veel mogelijkheden om te adverteren voor zowel grote als kleine bedrijven. Een voordeel van adverteren op ditisRODEN.nl is dat de site een groot en gevarieerd publiek heeft. Er zijn veel bezoekers die regelmatig nieuws lezen en die actief zijn in verschillende leeftijdsgroepen en interesses. Hierdoor is het gemakkelijk om de juiste doelgroep te bereiken.

# Maandelijks 95.000 'unieke' bezoekers #

Deze Zondag kwam GHBS uit Groningen op bezoek. Zoals al eerder gemeld een historisch duel, de terugkeer van 1e klasse-hockey op de Rodense velden. We wisten dat GHBS een zware tegenstander zou worden, anderhalf week eerder hebben we een oefenwedstrijd tegen ze gespeeld en zijn we er maarliefst met 9-1 af gegaan. Echter zou vandaag alles anders zijn, dat voelde iedereen. Na een prachtige speech van Thijmen Rooks, gingen we vol goede moed de kleedkamer uit. Het Rodense publiek was in grote getale naar het Han Kluppel veld gekomen om deze noordelijke hockey-derby te aanschouwen. De wedstrijd begon, GHBS mocht uitslaan en nog voordat je met je ogen kon knipperen, had GHBS de 0-1 al gescoord. Een droge bal door onze laatste linie zette Rutger Boelema vrij op keeper Hoogenberg. De spits van GHBS aarzelde niet en legde de bal keurig rechts om onze keeper heen. Een kleine domper, echter bleef Roden moed houden. Bart Wevers, aanvoerder van GHBS, riep telkens de achternaam van zijn coach over het veld. Dit was het startschot voor de Groningers om ons op kant te houden en hoge druk te zetten op de Rodengoden. GHBS bleef hierdoor gevaarlijk en haalde een aantal corners, echter de ijzersterke corner-verdediging van Roden maakte al deze strafcorners onschadelijk. Roden kreeg voor rust nog een grote kans op de gelijkmaker. Brent Hoekstra kon doorlopen en uithalen met zijn backhand, de bal ging echter hard naast de goal.
In de rust hebben we weinig tactische omzettingen gemaakt. We hebben elkaar vooral aangemoedigd om de 2e helft vol gas te geven. Een trouwe toeschouwer merkte terecht op: "jullie blaffen wel maar bijten niet"
De tweede helft werd chaotisch aan Rodense kant, de inzet was heel hoog maar het spel was iets slordiger. GHBS haalde in het laatste kwart nog een corner. Ook deze werd knap uitgelopen door Roden, echter deze keer vloog de bal met een grote boog richting de Rodense goal en Myrdin Ernsten van GHBS wist de bal knap uit de lucht in de goal te drukken. Een domper van Roden want de wedstrijd was hiermee gespeeld. Dapper bleef Roden de laatste minuten lange ballen spelen en druk houden, echter de GHBS defensie had de pot knap dicht gezet en kon de overwinning gaan vieren. We wensen de mannen van GHBstom nog veel succes in de competitie en de doelman een spoedig herstel! De kop is er nu af in deze competitie en twee ijzersterke tegenstanders zijn achter de rug. Komende weken zullen de blaffende Rodenaren moeten gaan bijten. Oftewel er moeten punten gepakt moeten worden, te beginnen komende Zondag uit tegen EHV in Enschede. Mocht Enschede te ver zijn? Zet dan wel alvast in je agenda Zondag 1 oktober wanneer we thuis spelen tegen Kromhouters.