Vastgezet Bericht.

Als de grootste nieuwswebsite van de gemeente Noordenveld, biedt ditisRODEN.nl veel mogelijkheden om te adverteren voor zowel grote als kleine bedrijven. Een voordeel van adverteren op ditisRODEN.nl is dat de site een groot en gevarieerd publiek heeft. Er zijn veel bezoekers die regelmatig nieuws lezen en die actief zijn in verschillende leeftijdsgroepen en interesses. Hierdoor is het gemakkelijk om de juiste doelgroep te bereiken.

# Maandelijks 95.000 'unieke' bezoekers #

Dit is wat we nu al weten over de nieuwste iPhone 15


 


Apple liefhebbers opgelet: het is eindelijk weer tijd voor de allernieuwste iPhone. Traditiegetrouw lanceert Apple haar nieuwste producten in september. Velen wachten met smart op meer informatie over de nieuwste iPhone 15. Maar net als bij alle voorgaande modellen is in de tijd voor de officiële bekendmaking al heel wat uitgelekt. Wat weten we nu al over de nieuwste iPhone 15? Welke geruchten mogen we geloven? In dit artikel lees je alles wat je moet weten voor de grote onthulling. 


 


Releasedatum Op 12 september 2023 zal de introductie plaatsvinden. Apple laat het nieuwe toestel dan zien en vertelt ook wat er nieuw is en men van het toestel kan verwachten. Traditiegetrouw ligt de telefoon niet veel later al in de schappen. Meestal nog dezelfde maand. Naar verwachting zal de nieuwste iPhone 15 dan ook rond eind september in de winkels liggen. Op dat moment is het dus ook mogelijk om een https://www.t-mobile.nl/zakelijk/iphone/iphone-15-pro-max af te sluiten.


 


Ja, je leest het goed. Ook de naam lijkt te veranderen. Althans, hier zijn al grote speculaties over. Naar verwachting zullen er namelijk vier modellen komen in de nieuwste generatie. De standaard iPhone 15, de iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro en de iPhone 15 Pro Max. Nu is er al uitgelekt dat in plaats van de Pro Max de naam ‘Ultra’ gebruikt zal worden. 


 


Hoewel de eerste toestellen dus naar alle waarschijnlijkheid al in september in de winkel zullen liggen, is de kans groot dat de diverse modellen verspreid worden uitgebracht. Dit gebeurde destijds ook bij de iPhone 14. Het kan dus echt nog wel een paar weken tot maanden duren voordat alle modellen op voorraad zijn. 


 


Een usb-c aansluitingDe EU heeft vanaf 2024 de verplichting gesteld dat alle kleine elektronische apparaten over een USB-C aansluiting moeten beschikken. Dit betekent ook dat we weer onze oude kabeltjes kunnen gebruiken voor de iPhone 15. Sterker nog: je kunt nu zelfs weer de kabels van oude Android-telefoons gebruiken. De usb-aansluiting wordt universeel. Dit maakt het voor mensen een stuk gemakkelijker om hun telefoon op te laden en de juiste kabeltjes te vinden. Bovendien wordt men zo niet meer gedwongen om bij elke nieuwe telefoon een geheel nieuwe kabel te kopen. 


 


De batterij 


 


Het is geen geheim dat de meeste mensen erg veel moeite hebben met de batterij van hun smartphone. Deze verslechtert niet alleen erg snel, maar voldoet meestal ook niet meer aan het huidige telefoongebruik. Hierdoor moeten telefoons regelmatig meerdere malen per dag worden opgeladen. Niet prettig. Zeker niet als je veel van huis bent. Gelukkig doet Apple er al jaren alles aan om de batterij te verbeteren. Met de iPhone 15 hopen ze een enorme verbetering te hebben gemaakt. Bij alle modellen zal de capaciteit met circa 10 procent stijgen. Wat dit exact gaat betekenen voor de batterijduur is niet exact bekend. Wel kunnen we een enorme verbetering verwachten. Met name voor de Pro-modellen.