Roden zit bij de volgende loting niet in de koker, na een doelpuntrijke verloren wedstrijd tegen Annen.

Roden die vorige week zaterdag bij VEV'67 verloor en thuis tegen TLC uit Assen ook nog maar nipt won, is allesbehalve in vorm.  Al na een paar minuten voetballen stond Roden op een 1-0 achterstand door Pim Veltink. Na een kwartier spelen was het Pepijn Knol die met een stiftje doelman Tarick Kalfsbeek op het verkeerde been zette. Op dat moment een verdiende voorsprong in de rust.

Na rust ging Roden meer druk geven op Annen.  Getuar Derguti, overgekomen van VVG, versierde een strafschop voor Roden en nam hem ook zelf. Het werd weer een wedstrijd na de verdienstelijke aansluitingstreffer. Annen begon wat te wankelen en Roden verzuimde toe te slaan. Jan Jaap Mulder deed dat wel voor Annen en schoot de 3-1 binnen. Een paar minuten later was het Dolf Nijborg die met een fraai doelpunt de 4-1 binnenschoot. Roden ging als voorgaande wedstrijden veel wisselen, wat dit keer wel resultaat had. Nick ter Arkel en Hugo Steenbergen deden nog wat terug voor Roden, waardoor de eindstand van 4-3 nog wat draaglijker werd.

Coach Paul Raveneau van Roden treft over een maand Annen in de competitie opnieuw en zal dan wel de klus willen klaren. Roden is nu uit de beker, maar komend weekend wacht de eerste competitiewedstrijd in Musselkanaal.