Noordenveld Bokaal dressuur en springen


 


Vandaag was de onderlinge wedstrijd in Roden, de tweede wedstrijd voor de dressuur en het springen en dus ook de wedstrijd waarop de bokalen in de dressuur en in het springen uitgereikt zouden gaan worden. Casper Jansen was namens het Hippisch Platform Noordenveld aanwezig om de bokalen uit te reiken.


In de ochtend werd eerst de dressuur verreden. Bij zowel de pony's als bij de paarden kwamen mooie combinaties aan start. Hinnie Westerhof was de jury en gaf alle combinaties nog nuttige tips mee naar huis. In de dressuur wist Meike Hoven de bokaal bij de pony's te winnen. Bij de paarden ging de bokaal naar Aida Evink.


Daarna was het tijd voor het springen. Er was een leuk parcoursje in de prachtige buitenbak in Roden neergezet. De regen mocht de pret niet drukken; ook hier gingen diverse combinaties van start. Marcel Binnendijk was net als in maart de jury en hij gaf de combinaties na hun eerste parcours goede tips mee, zodat ze deze mee konden nemen in het tweede parcours. Uiteindelijk won Annelie Cuperus de bokaal bij de pony's. Bij de paarden ging de bokaal naar Aida Evink.


Al met al was het een geslaagde dag waarbij de drie paardrijverenigingen van Noordenveld, LR, MV en PC Bergveen, PSV Norg en de Rij- en Menvereniging Mensinghe bij elkaar kwamen.