Roden -  Aan de 1e Energieweg 14 G in Roden zit sinds 1 mei Edwin Huizenga gevestigd met zijn bedrijf Huiz van Smaak catering en Brengmijnlunch.nl. Tijd om eens te kijken hoe het met hem gaat. Dus stapten we op de fiets om eens een bakje koffie te gaan drinken bij Edwin.


 


In  een fris opgeknapte bedrijfspand, met alles wat maar nodig is om een cateringbedrijf te runnen, starten we uiteraard onder het genot van een bakkie onze interview met voormalig horeca manager van diverse bedrijven.


 


Deze geboren en getogen Rodenaar van bijna 50 jaar is, mede door zijn vrouw, eindelijk aan zijn droom begonnen qua werk. Edwin heeft veel horeca ervaring op gedaan bij diverse horeca bedrijven, maar nooit echt in de keuken gestaan. Thuis mag hij graag koken en hij heeft er ‘feeling’ voor. Op koningsdag nog werkend bij zijn oude baas in het festivalgebeuren, vond hij dit pand, waar toen nog veel aan moest gebeuren en aangeschaft moest worden, maar waar hij nu eindelijk zijn passie en liefde voor eten en drinken waar kan maken. Hij draait zijn handen niet om voor een catering voor 900 man, maar net zo lief doet hij het voor 10 man. Het geheim zit in de producten die hij gebruikt, vers en met name uit eigen regio en dat voor normale, betaalbare prijzen.


 


In eerste instantie heeft hij brengmijnlunch.nl over genomen en daarop perfect aansluitend het catering gebeuren. “Ondanks dat ik nu 7 dagen in de week aan het werk ben, kom ik volgens mijn vrouw een stuk vrolijker thuis. De enige stress wat ik nu heb is of ik het op tijd klaar heb, en dit voelt fantastisch goed, dit had ik jaren eerder moeten doen!”, aldus de goedpraatse Edwin. Je kunt er terecht voor walking diners op locatie, catering bij feesten en partijen, (bedrijfs) BBQ, familiefeestjes, hapjes schalen en hapjespannen. Dit zijn nog maar een paar voorbeelden. Op zijn site vind je meer.


 


Op de consumentenbeurs van de Jaarbeurs Roden verzorgt Edwin het horecagedeelte dit jaar voor het eerst. “Ik zie er erg naar uit om dan iedereen te laten genieten van mijn kookkunsten. Zoals de tekst op mijn kaartje al zegt, smaakvolle momenten, perfect verzorgd!” En de toegang is er gratis, dus kome gerust langs!


 


Ben je nieuwsgierig geworden wat Huiz van Smaak of brengmijnlunch voor jou kan betekenen? Neem dan eens een kijkje op de site huizvansmaak.nl of brengmijnlunch.nl


 


Tekst/foto© Coby van Zanten