-
Peize:Kledingbeurs in het Dorpshuis
14.Sep.2023

Kledingbeurs in Dorpshuis Peize

Op zaterdag 7 oktober is er weer een tweedehands zomerkinderkleding – speelgoedbeurs in het dorpshuis Peize aan de Esweg 2. U bent welkom om te komen shoppen van 12:30 tot 14:30 uur.

Er wordt gewerkt met een tijdslot. Vanaf vrijdag 22 september tot en met woensdag 4 oktober kunnen belangstellende verkopers en bezoekers een nummer aanvragen via www.kledingbeurspeize.nl. De afgelopen beurs is dit de bezoekers en ons goed bevallen. Op deze manier is er voldoende ruimte om rustig te kunnen winkelen. Er is geen eindtijd voor je bezoek.

Op onze website vindt u meer informatie over het inbrengen van dat wat u wilt verkopen, de opbrengst voor u en andere spelregels. www.kledingbeurspeize.nl

Weet je nog niet of je kunt komen shoppen of op welk tijdstip. Dan kun je het laatste uur van de beurs langskomen zonder in te schrijven.

Er is niet alleen kleding te koop maar ook speelgoed en andere accessoires, zoals kinderwagens, fiets-stoeltjes, buitenspeelgoed en ander speelmateriaal. Kleding en speelgoed dat na afloop overblijft, kan worden achtergelaten en wordt gedoneerd aan een goed doel.

Tot dan!

 

Heeft u tips voor Ditisroden? Stuur uw tips,foto's via WhatsApp, 06-248 302 37
en voeg dit nummer als contact toe aan uw telefoon.