Voorleesuurtje ‘Kleintje Bieb’ gaat muzikaal van start


Vrijdagochtend 22 september starten in de bibliotheek van Roden de gezellige voorleesuurtjes voor kinderen weer. Ga je mee op avontuur met Kleintje Bieb - Plaatjes & Praatjes? Twee keer per maand lezen vrijwilligers voor uit de mooiste kinderboeken in de bieb. Naast het voorlezen worden er liedjes gezongen, geknutseld of worden er andere activiteit gedaan. Om de eerste keer Kleintje Bieb in de nieuwe bibliotheek een feestelijk tintje te geven, wordt er een workshop muziek gegeven.


 


De muziekworkshop wordt gegeven door muziekdocent Sonja de Haan. In de workshop neemt Sonja de kinderen op een speelse manier mee in de wereld van muziek.


De workshop is vrolijk met veel liedjes en instrumenten om naar te kijken en te luisteren. Ook mogen de kinderen zelf op een instrumentje spelen. De workshop sluit aan bij de ontwikkeling van het kind.


 


Bij Kleintje Bieb ben je als (groot)(gast)ouder van harte welkom met je (klein)kindje(s) tot 4 jaar. Het is gratis en je hoeft je niet op te geven. Kleintje Bieb is op de derde vrijdag en de eerste woensdag van de maand en begint om 09.30 uur. Kijk voor de data op de website van de bibliotheek. www.bibliotheekroden.nl.