-
Hi5 Huiswerkbegeleiding is weer gestart!!!
13.Sep.2023

Hi5 Huiswerkbegeleiding is weer gestart!!!


Afgelopen week is de aftrap geweest. Er wordt weer volop huiswerk gemaakt en bijles Engels genoten. En natuurlijk onder het genot van een kopje thee met koek, eerst even bij gekletst.
Vind jij het best wel lastig om overzicht te krijgen in je weektaken of je huiswerk? Is de overgang van de lagere naar de middelbare school best wel groot? Of vind je het lastig om aan je huiswerk te beginnen? Word je steeds afgeleid door je telefoon of je ipad?
Wil je weten hoe je kunt ‘leren leren’?
Bij Hi5 huiswerkbegeleiding word je hierin professioneel begeleid door Joyce Dillmann, docent Engels en leerlingbegeleider.
Hi5 is voor iedereen toegankelijk. In een huiselijke zetting en gezellig met hond Momo. Er is contact met Stichting Leergeld mocht financiële ondersteuning nodig zijn. Daarnaast is het vlakbij het busstation, dus goed bereikbaar.

 

Voor meer info kijk bij www.hi5huiswerkbegeleiding.nl  of neem contact op met Joyce Tel. 06-42944374. Een kijkje bij Hi5 in De Dobbe Koerskamp 2A, hartje centrum Roden, kan ook altijd. Wel eerst even een afspraak maken.

Heeft u tips voor Ditisroden? Stuur uw tips,foto's via WhatsApp, 06-248 302 37
en voeg dit nummer als contact toe aan uw telefoon.