-
SJAMANISTISCHE TRAINING de 4-daagse Droomcirkel bij Centrum NOVASTRADA
13.Sep.2023

SJAMANISTISCHE TRAINING DE 4-DAAGSE DROOMCIRKEL BIJ CENTRUM NOVASTRADA

 

Verlang je er ook naar om meer vanuit je hart en je intuïtie te leven? En heb je ook al langer het gevoel dat er meer is tussen hemel en aarde? In 4 dagdelen neemt sjamanistische coach Layla je mee op reis naar de Droomtijd met haar sjamanendrum en haar melodieuze zangstem. Een training op een prachtige groene locatie die al veel mensen verder heeft geholpen op hun levenspad. 
In deze cursus maak je kennis met de verschillende werelden van het sjamanisme en wordt je steeds meer ervaren in het trance-reizen. Je neemt je innerlijke wereld steeds meer bewust waar en kunt op een verrassende manier antwoorden en inzichten krijgen op levensvragen.
Het droomreizen in deze training wordt gecombineerd met soundhealing door het inzetten van meditatieve instrumenten & melodieuze zang. Door het trancereizen en de helende werking van klank en trilling kom je dichterbij je natuurlijke staat van zijn.
De zang van Layla, die intuïtief is en diep doorwerkt, nodigt uit tot het vrijmaken van oude energetische patronen. Je komt in een andere bewustzijnsfrequentie waardoor je anders gaan waarnemen. Je gaat met een nieuw perspectief kijken naar je levenspad en gaat je meer verbonden voelen met jezelf en de wereld waarin je leeft.
Kijk voor meer info en reviews op:
https://novastrada.nl/activiteit/4-daagse-droomcirkel-de-sjamanistische-trance-reis
Je kunt een opname beluisteren met de zang van Layla op haar
website: www.droomtijdvandeziel.nl 

Heeft u tips voor Ditisroden? Stuur uw tips,foto's via WhatsApp, 06-248 302 37
en voeg dit nummer als contact toe aan uw telefoon.