NOORDENVELD – Welzijn in Noordenveld en het Contactpunt Mantelzorg Noordenveld organiseren op donderdag 14 september een inloopmiddag voor mantelzorgers. Dit van 14.00 tot 15.30 uur in de Scheepstraschool aan de Schoolstraat 1 in Roden.


‘De inloopmiddag is voor alle mantelzorgers die er even tussen uit willen. Veel mantelzorgers hebben af en toe de behoefte om hun verhaal te delen met andere mantelzorgers. Daarnaast is het gewoon ook even prettig om er eventjes tussen uit te zijn. Vrijwilligers van ons zijn aanwezig voor een luisterend oor en een goed gesprek. Het is een informele activiteit zodat opgeven niet van toepassing is,’ laat Henny Lutjes als voorzitster van Contactpunt Mantelzorg Noordenveld weten. 


Vanuit het contactpunt is ook voor de komende periode weer een programma gemaakt specifiek bedoeld voor mantelzorgers. Deze activiteit voor mantelzorgers maakt daar onderdeel vanuit. Een kop koffie met wat lekkers erbij wordt aangeboden.


De Dag van de Mantelzorg wordt op vrijdag 10 november in café Ensing in Peize georganiseerd. Op 14 september bestaat de mogelijkheid om je daarvoor op te geven. Informatie bij het Servicebureau van Welzijn in Noordenveld 050 3176500. Vervoersproblemen worden opgelost.