-
Zevenhuizen: Ellen Sneller gaat marathon lopen voor KiKa in Valencia
12.Sep.2023

Mijn naam is Ellen Sneller en op 3 december 2023 loop ik in Valencia de marathon voor Stichting Kinderen Kankervrij ( KiKa). 

 

Hardlopen is mijn passie en om hier dan ook een goed doel mee te kunnen steunen maakt het nog mooier. Mijn eigen kinderen zijn gezond, maar dit geluk hebben niet alle ouders. Geen enkel kind zou ziek moeten zijn. Daarom loop ik voor KiKa.  

 

Er is nog meer geld nodig voor onderzoeken naar kinderkanker. Met onze bijdrage wordt meer wetenschappelijk onderzoek gefinancierd, om hiermee de genezingskans te vergroten van 81% naar 100%. Afgerond onderzoek heeft ervoor gezorgd dat het aantal succesvolle behandelingen toeneemt en de genezingskans voor kanker bij kinderen groter wordt. Door deze verbeteringen zijn er minder bijwerkingen tijdens de behandeling en verloopt het proces van de genezing prettiger.  

 

Mijn doel is om zoveel mogelijk sponsorgeld op te halen voor KiKa. Zowel kleine als grote bijdragen zijn hierbij van harte welkom.  

Via onderstaande sponsorpagina kunt u uw donatie storten.  Er zijn hier al wat bedragen voor ingevuld, maar ook zelf een bedrag kiezen is mogelijk. 

Mocht u nog zelf leuke ideeën of suggesties hebben voor sponsoring of donatie

(bijv. Shirtsponsoring)  neemt u dan contact op met mij. 

 

www.runforkikamarathon.nl/ellen-sneller-valencia-2023 

Samen rennen we kinderkanker de wereld uit!  Ik reken op uw hulp! 

 

Met vriendelijke groet,
Ellen Sneller  

Zevenhuizen                                                      

Ellensneller@outlook.com 

Heeft u tips voor Ditisroden? Stuur uw tips,foto's via WhatsApp, 06-248 302 37
en voeg dit nummer als contact toe aan uw telefoon.