Afslanken? Simpel, snel slank!


 


Bij Easyslim.nu Ben jij het zat om met extra kilo’s rond te lopen? Koop jij kleding puur omdat het camoufleert? Voel jij je niet meer goed bij je overgewicht? Wil je wel afvallen maar weet je niet hoe? Of heb jij een andere reden om af te vallen?
Neem dan snel contact op met Easyslim.nu.


 


Via een behandeling met een geavanceerd apparaat wat vet afdrijft en tegelijkertijd spieren opbouwt, val je makkelijk af en krijg je geen last van een slappe huid. Ook wordt er gekeken wat jij aan je voeding kunt aanpassen om het resultaat te versnellen.


 Allereerst vindt er een intakegesprek plaats, waarin alles wordt uitgelegd en de voeding wordt besproken. Je krijgt een persoonlijk afgestemd behandelplan en hoort wat het in totaal gaat kosten. Dit is gratis.
Als hierna je interesse gewekt is, onderga je gelijk de afslankbehandeling, zodat je kunt ervaren wat dit met je lichaam doet. De behandeling duurt ongeveer 40 minuten en de meeste klanten komen 1x per week. Het is pijnloos en wordt door de klanten als prettig en ontspannend ervaren. Tijdens je wekelijkse bezoek, worden de afslankresultaten besproken net als het eetpatroon.


 Omdat je bij Easyslim.nu snel resultaat ziet, is de kans dat je een gezonde(re) leefstijl volhoudt zeer groot.
Easyslim.nu is een landelijke franchiseorganisatie en bestaat sinds 2015. Zij hebben ongeveer 40 vestigingen in Nederland. Al duizenden mensen gingen je voor en bereikten bij Easyslim.nu hun (afslank)doel op een zeer prettige en makkelijke manier. In de studio’s van deze organisatie hangt een gezellige, ongedwongen, zelfs bijna huiselijke sfeer. Het is er druk en de sfeer is laagdrempelig. De leeftijden van de klanten variëren van 18-90 jaar. Wat Easyslim.nu bijzonder maakt is ook de diversiteit aan afslankdoelen, variërend van 3 tot soms wel 40 kilo en dat er veel mannelijke klanten zijn.
Nieuwsgierig geworden en weten wat zij voor jou kunnen doen?
Maak dan nu gelijk een afspraak met korting: Normaal €89 NU €49!  


 


AdresHandelsweg 12, 9301 ZN Roden