Zomerfeest bij Interzorg De Hullen!


Op woensdag 13 september, van 11.00 tot 16.00 uur, is het feest in en rondom Interzorg De Hullen in Roden. Een Zomerfeest in de vorm van een gezellige markt.
Zo zijn er diverse kraampjes met leuke koopwaar, heerlijke bolletjes ijs en knapperige kniepertjes. Er is gezellige muziek én met het enveloppenspel kunnen prachtige prijzen worden gewonnen. Deze prijzen zijn geheel belangeloos beschikbaar gesteld door de plaatselijke ondernemers van Roden.
De opbrengst van het Zomerfeest komt geheel ten goede aan een speciale wens van de cliënten. Namelijk een bezoek van ‘Circus in de Zorg’ aan De Hullen in 2024.


Geen vervoer?
Heeft u geen vervoer om naar het Zomerfeest te komen? Geen probleem! Op deze dag rijdt ieder vol uur (vanaf 11.00 uur ) een bus naar het Zomerfeest. Dit vervoer wordt gerealiseerd door Buurtwerk en WIN (Welzijn In Noordenveld). U kunt om 11.05 uur opstappen bij het Scheepstrakabinet op de Brink, rond 11.10 uur bij de bibliotheek en rond 11.12 uur bij Vasalis.
De bus rijdt dus om het uur van 11.00 tot en met 15.00 uur. Uiteraard kan er binnen deze tijden ook weer ingestapt worden voor de terugreis.

Het Zomerfeest wordt mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van Stichting Vrienden van Interzorg.

Wij zien u graag op woensdag 13 september in De Hullen, Ceintuurbaan Zuid 21, Roden!