-
Talero tafeltennissers succesvol in Dedemsvaart
11.Sep.2023

TALERO TAFELTENNISSERS SUCCESVOL IN DEDEMSVAART 

 

Vier jeugdleden van ttv Talero deden voor het eerst mee met het toernooi dat het tafeltennisseizoen opent voor Noord- en Oost-Nederland. Ruben Talen en Daniël Gombert wisten de finaleplek in hun categorie te halen en behaalden in het dubbel de tweede plek. Knap aangezien de jonge Daniël een klasse hoger speelde. Maar met de meer ervaren Ruben ging het boven verwachting. 

Hanne Hobbelen en Mathijs Vening overleefden niet de sterk bezette poules. Hanne bleef daarna ongeslagen in de verliezersronde en won daarmee de eerste prijs. Goede prestaties en een goede voorbereiding op de competitie. Op de foto de prijswinnaars vlnr: Daniël, Ruben en Hanne.

16 september beginnen de jongere jeugdleden met een leerzame startdag in onze eigen Rodenburghal. Ook kinderen die tafeltennis willen uitproberen kunnen hieraan meedoen. Kom dan eerst een keertje onder leiding van een trainer tafeltennissen op dinsdagavond van 19.00 tot 20.15 uur. Ook op donderdagavond kun je vrijspelen vanaf 19 uur in de Rodenburghal in Leek. 

 

Heeft u tips voor Ditisroden? Stuur uw tips,foto's via WhatsApp, 06-248 302 37
en voeg dit nummer als contact toe aan uw telefoon.