50+ Biljarters gevraagd!


De herfst en winterperiode sta


at weer voor de deur. Een middag of avond biljarten is daarom een prettige onderbreking in de komende donkere maanden.


 


“Biljartvereniging De Doorstoters” bestaat uit 5 groepen van 8 personen welke op een maandagmiddag, woensdagmiddag, donderdagmiddag, donderdagavond of vrijdagmiddag spelen. Er worden per middag of avond 3 a’4 wedstrijden gespeeld, op twee biljarts in de biljartkelder van Onder de Linden te Roden. De leeftijden variëren van 55 tot 94 jaar. Nieuwe leden spelen eerst 6 proefwedstrijden om daarna te kunnen bepalen wat hun behaalde handicap is. Tevens is er de mogelijkheid voor beginnende spelers biljartlessen te krijgen. De vereniging is ook bedoeld om van elkaar te leren.


 


Eenieder speelt op zijn eigen niveau volgens het Belgische puntensysteem, waardoor de beginner van een gevorderde speler kan winnen. De uitslagen worden geregistreerd en worden maandelijks van alle groepen de tussenstanden toegestuurd. Na afloop van het seizoen spelen de 2 hoogst geklasseerde per groep om het clubkampioenschap.


 


De donderdagmiddaggroep bestaat uit de meer gevorderde biljarters, met een gemiddelde van 1 tot 2 caramboles.


 


Hiervoor wordt nog een biljarter gevraagd, waarbij ook leden van een andere vereniging, welke behoefte hebben om extra wedstrijden te kunnen spelen, welkom zijn.


 


Voor de woensdagmiddag groep, met een gemiddelde van 0,5 tot 1 carambole, worden nog twee spelers gevraagd.


 


Bij meerdere belangstelling is het mogelijk met een nieuwe groep te starten op de dinsdagmiddag of woensdagavond. Uiteraard zijn ook dames van harte welkom.


 


Het biljartseizoen 2023/2024 loopt van 1 oktober t/m 31 mei.


Voor belangstelling en/of informatie: oostrah1948@gmail.com  


Hendrik Oostra: tel 06-15658448.