Oranje viert 100-jarig jubileum


 


Christelijke Muziekvereniging Oranje bestaat in 2024 maar liefst 100 jaar! Het komende seizoen zal voor Oranje dan ook alles in het teken staan van het 100-jarig jubileum. Op de afgelopen repetitie werd het jubileumjaar door de leden feestelijk geopend. 


 


Onder andere het nieuwe logo van Oranje werd gepresenteerd, welke is ontworpen door de eigen dirigente Marianne Groothof. Daarnaast werd het concertstuk ‘Along the Northern Fields’ aan de leden uitgedeeld, dat speciaal ter ere van het jubileum door Thom Zigterman is gecomponeerd. Dit stuk zal in februari ten gehore worden gebracht op het jubileumconcert van Oranje. Hierbij zal de uit Roden afkomstige zangeres Ellen ten Damme als gast-artiest komen optreden! Een muziekaal bijzondere en unieke samenwerking.


 


Het jubileumconcert van Oranje zal plaatsvinden op zaterdag 24 februari 2024 in de Pompstee te Roden. Meer informatie en de ontwikkelingen in het komende seizoen zijn te vinden op de website www.oranjeroden.nl en de sociale media accounts op Facebook en Instagram.